Jäsenmaksutarjous!

Liity jäseneksi vielä vuoden 2019 aikana ja saat samalla jäsenmaksulla jäsenyyden myös koko vuodeksi 2020. Jäsenyys ensi vuodenloppuun saakka siis vain 25 euroa. Normaalisti jäsenmaksu on 25 euroa / kalenterivuosi.

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen.  Jäsenenä pääset mukaan kaikkiin Vaakan projekteihin ja keräyksiin, voit osallistua jäsentapaamisiin ja -matkoille ja jäsenmaksulla tuet omalta osaltasi yhdistyksen toimintaa. Jäsenyys antaa paljon mahdollisuuksia tehdä hyvää yhdessä, suurella sydämellä.

Toimintaamme voi tukea myös liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on min. 25 euroa tai muu korkeampi, valitsemasi summa/kalenterivuosi. Kannatusjäseneksi voi liittyä myös yritys tai yhteisö.

Ennen kuin täytät lomakkeen, tutustu Vauvakassiyhdistys - Vaaka ry:n tietosuojaselosteeseen!

Tervetuloa mukaan!